Isabella- ett litet energiknippe :)

Idag tog vi oss till Årstas bibliotek och gick på Rim och Ramsor och det var roligt. Isabella tyckte att det roligaste var att stå i mitten av ringen och göra alla sina snygga dansmoves så alla kunde se henne ha ha! Själv fick jag ju sitta och göra dom flesta rörelser ensam eftersom Isabella höll låda alldeles själv. I slutet fick alla välja ett instrument ur sångledarens lilla resväska och Isabella valde ett vågigt plaströr och en pinne som hon spelade jättefint på, jag fick en maraccas av henne att spela på. Efter sångstunden så ville Isabella läsa, helst alla, böckerna nere i  biblioteket. Men jag tror att hon bara rev halva biblioteket idag ha ha!! Min energi tog totalt slut efter att ha jagat Isabella om & om igen över hela biblioteket, kämpat med att ge henne lite lunch och städat upp inne på biblioteket 🙂 Tänk om man hade åtminstone hälften av deras energi! Som tur var så kom Sofi och Elis för att lämna tillbaka några böcker så istället för att ta en buss hem som jag antagligen hade somnat på så gick vi en uppfriskande promenad hem med trevligt sällskap, Tack!
Nu ska jag grädda lite dinkelpannkakor till mellis för Isabella åt så dåligt till lunch idag. Just nu sover hon och hon har faktiskt sovit i nästan 1½ timme så mina nya rutiner verkar fungera bra nu, jippie! Förstår visserligen att hon är trött idag efter allt springande ha ha!!
Dom ringde precis från verkstaden så jag kan hämta hem vår bil, jippie! Det bästa av allt är att reparationen gick på garantin så det bidde gratis 🙂 Ännu mera jippie med tanke på att vi lagade bilen för ca 12 000 bara i september!!! (milservice, byte av kamrem och åtgärdande av några fel)
Hoppas ni har en bra tisdag!


Isabella ville helst vara uppe på den lilla                   Man måste möblera om lite så man får plats
scenen innan sångstunden drog igång.
                      att spexa för alla

                                                Händerna i golvet allsammans….

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.