Lördag

Idag har vi varit iväg hela dagen, först hälsade vi på några vänner som bor inne i Uppsala. Där fikade vi på goda bullar och Tjorven fick leka med deras lille jack russelhund, Marvin. Efter det besöket fortsatte vi ut till Gs morbror i Storvreta och firade hans 70 årsdag. Isabella röjde runt i 180 med sina sysslingar hela eftermiddagen. Hon ligger just nu i sin säng med overallen på för vi åkte ju hem sent så hon skulle somna men jag hade glömt att tänka till med rätt kläder 🙂 Men men, vi får försöka att få av den när hon ev gnäller i natt. Vi har haft en mysig dag med släkt och vänner, hoppas att ni oxå hade en toppenlördag!


Isabella gör sig i ordning för att åka till Uppsala.
Det söta hårbandet fick sitta på iallafall i 10 minuter tror jag 🙂


Varför ta en av sina kakor när man kan ta fem?
Ja, ja är det kalas så är det…

Isabella hittade en bil & en sparkbil att köra med


Isabella & dom andra barnen ville självklart hjälpa den blivande 70 åringen att öppna hans paket


Isabella försöker att, hör & häpna, bjuda sin syssling Vidar på en av hennes organixkakor….


Vidar försöker få kontakt 🙂

En trött Isabella sover sött efter all lek idag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.