Minusgrader

Burr idag har det varit kallt här, det har pendlat mellan någon minusgrad och runt nollan. På förmiddagen var jag Isabella och Tjorven ute och lekte. Solen sken och det var riktigt härligt fast kallt, kändes lite knasigt att tacka nej till en promenad med Sofi & Elis idag på eftermiddagen. Efter lunchen drog jag och Isabella iväg och shoppade ett par varma vinterskor till Isabella och varmare mössa och vantar. Självklart blev det ju lite annat fint i våra påsar oxå 🙂 Jag kommer nog inte att få låna bilen på ett tag nu…he he!! Tur att barnbidraget kommer på torsdag 🙂 Vi åkte först till Babyland och köpte refil till blöjhinken och där jagade jag Isabella genom hela butiken, phu! Hon skulle pråmt ha en Babybjörnpall som hon släpade runt med, hon var så söt. När vi sedan gick på vår lilla shoppingrunda så sov hon som en stock, skönt! Hon blev väl så trött av att springa på Babyland 🙂
Nu ska vi tänka ut någon middag att servera när G kommer hem från jobbet.
Hoppas ni har haft en bra måndag!


Isabella vill alltid rida på elefanten eller på hästen när vi passerar lekparken på baksidan

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.