Onsdag

Idag har jag och Isabella träffat Sofi och Elis. Vi tog en tur till Ringen för att byta en bok som Isabella fick i födelsedagspresent. Vi fick även lite andra ärenden uträttade och efter lite mellis så promenerade vi längs vattnet bort till Hornstull. Det var en mysig men lite kylig promenad. Isabella har varit lite hängig idag men när vi kom hem och hade ätit Isabellas favorit middag så var det full rulle här hemma igen 🙂 Nu ska jag försöka att få henne att sova!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!


Isabella & Elis på promenad i sina vagnar

Plockepinn med 200 st sugrör 🙂


Min baklåda behövdes tydligen rensas ur… 🙂


Isabella äter sin favoritmåltid-blodpudding! Tjorven blir lite mindre glad
när det serveras för det kommer inte ner något på golvet ha ha!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.