Regnet det bara öser ner…

Ja nu efter lunch så började det regna här i grå och trista Stockholm, precis lagom när vi skulle ta oss hem från Sofi och Elis förstås 🙂
Imorse hade vi en sådan där knasig morgon när allt bara blir galet. Ni vet en sådan där när man vaknar försent, inte hinner tvätta håret, inser att man fått smink på skjortkragen när man är på väg ut genom dörren, inget batteri i kameran, inte hinner köpa blommor… Min plan var idag att vi skulle vara hos Sofi och Elis klockan 9.30 men vi vaknade igen vid 8.45 (vi var vakna mellan 4.15-5.30 imorse) så jag insåg ganska snabbt att det inte skulle fungera så bra! Nästa plan blev att komma fram senast 11 för att Isabella äter lunch då och det lyckades vi iallafall med, jippie! Sofi verkade inte heller tycka sämre om mig för att jag inte hade blommor eller något annat med mig heller, skönt! Annars brukar jag vilja ha det när jag går hem till någon för första gången men men…Isabella blev överlycklig så fort vi klev innanför dörren för deras katt Vilma kom direkt fram och hälsade och sedan ville den nyfikna lilla kissekatten vara med mest hela tiden till Isabellas stora förtjusning. Jag tror att om Isabella kunde så skulle hon nog önska sig en kissekatt av tomten! 🙂 Isabella och Elis lekte en massa och dansade, Elis är så söt när han försöker åla efter Isabella. Jag blev bjuden på supergott fika och en supergod lunch, tack tack! Varken jag eller Isabella ville gå hem så vi drog länge på att gå men Isabella skulle sova fast nu blev det mycket senare än vad vår planering sa men men och Tjorven behövde få komma ut och kissa så det var bara att gå hem. Vi kan ju liksom hälsa på snart igen men jag är nog lite extra sällskapssjuk idag för att jag vet att G jobbar ikväll och att han sedan ska sova kvar på jobbet för vår bil är inlämnad igen för reparation, jag hatar bilar!, och för att han jobbar tidigt imorgon. Det känns alltid så tråkigt och ensamt när man vet att han inte kommer hem fast det igentligen inte ä någon skillnad. Men det blir ju alltid en liten extra press på att allt bara måste funka med hund och barn.
Hoppas ni haft en bra måndag!Isabella fick tom sällskap och mys av Vilma vid blöjbytet
Isabella & Elis leker

Fotograf: Sofi Norstedt

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.