Trevlig helg!

Igår var jag lite ur form kan man säga, jag ville inte äta och det jag fick i mig på hela dagen var banan, välling, ärtor, kex och smörgås. Mamma försökte med allt möjligt men jag ville inget ha, inte ens välling innan jag gick och lade mig. hoppas det är lite bättre idag!! Tyvärr kunde inte mamma få någon bra film på vår fredagsdans igår. Jag busade med att bara dansa när mamma tog bort kameran eller så dansade jag bara när mamma var med och apade sig och hon hade svårt att både filma och apa sig samtidigt, dessutom mumlade hon något om att hon inte ville bjuda på sig själv så mycket inför hela världen 🙂
Idag skulle vi ha åkt till min mormor en liten stund och flyttat tillbaka mormors saker till hennes nya fina förråd. Men eftersom det snöar för fullt så får vi ta det en annan helg. Jag tror att vi går ut och busar lite i snön istället. Ikväll ska mamma bort på tjej- och pysselkväll så jag ska vara hemma och busa med pappa och Tjorven, det ska bli roligt. Imorgon ska hon iväg på spa hela dagen så det blir en riktig busa med pappa helg för mig 🙂
Trevlig helg allesammans!Isabella bygger med sitt duplo lego


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.