3:e advent

Idag är det då dags att tända det 3:e ljuset i adventljusstaken 🙂
Igår kväll somnade Isabella redan innan 19.00 och sov lite oroligt från 20.00 så jag var förberedd på att hon skulle vakna tidigt i morse men klockan 3.30 tyckte jag var lite för tidigt 🙂 Fick henne att somna om efter en stund och sedan sov vi faktiskt ända till klockan 8, skööönt! Vi gav pappa G och Tjorven sovmorgon och åkte till Maxi för att handla så vi inte skulle störa dom. Julskinkan blev inhandlad och ligger nu folieinslagen i ugnen och vi väntar på att timmarna ska gå tills man kan smaka på julens första skinksmörgås 🙂 Idag blir det en lugn, mysig dag här hemma. Det är första dagen på länge som vi är lediga och hemma tillsammans så det ska vi ta till vara på. Ja det blir ju till att göra lite nytta oxå som att tvätta och fixa, nödvändigt ont 🙂
Hoppas ni får en mysig 3:e advent idag!


Isabella ville så gärna hålla i baconen idag dvs innan vi kom fram till bananerna 🙂

Hon satt & riktigt kramade baconpaketena

Sedan kan man ju leka tittut med dom oxå…. 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.