Det kom en liten tomtenisse till oss idag

Idag kom det en liten tomtenisse med sin mamma och pappa och drack glögg här hemma hos oss. Det var söta lilla Elis som var tomtenissen 🙂 Vi drack glögg (ja tomtenissen och lucian drack inte glögg då), åt pepparkakor, julgodis, lussebullar och hade det jätte mysigt! Mina Rocky road som jag gjorde igår var tydligen väldigt uppskattade så det var roligt. Vi fick jätte goda kolor som dom hade gjort, -02:ans glögg och ett jätte sött julkort med Elis på. Tack snälla Sofi, Stefan och Elis för en mysig luciadag! Ni får komma tillbaka så får vi testa den glöggen oxå 🙂
Hoppas ni alla hade en lika mysig luciadag idag!


          En mycket söt liten tomtenisse i sin mammas knä med en sked

Man blir trött av att vara lucia                  Elis testade Isabellas Hugo innan han åkte hem
                            
                                         Mina Rocky road

                                             Jag & Isabella idag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.