Hemma är bäst!

Idag körde det ihop sig med Gs och mitt schema då alla på Gs jobb blev beordrade i torsdags att komma in några timmar idag av olika anledningar. Självklart strulade det till sig med barnvakter så jag fick lägga om mina tider och jobba 12.30-17.00 idag och ta ut lite flextid istället. Annars jobbar jag 7.30-15.00 och G 16.00 och framåt! Jag måste bara säga att jag verkligen längtar tills jag ska vara mammaledig igen för rackarns vad jag har saknat att få vara hemma på dagarna med Isabella!! (och självklart Tjorven oxå!!) När jag slutar 15.00 annars så är det ju kolsvart och man hittar ju inte lika gärna på någonting utomhus som när man är hemma på dagarna i ljuset 🙂 Jag hör nog till den lilla skara i Sverige som gärna skulle vilja vara "hemmafru" i några år. För i dagens läge ska ju alla jobba och det ska vara jämnställt och hej och hå…Visst är det skönt att komma iväg till jobbet och bara vara Anna oxå men jag kommer som sagt hinna jobba tillräckligt innan jag blir pensionär. Så idag har jag och Isabella lekt en massa tillsammans både inne och sedan ute i lekparken. Vi hann även baka lite nya goda "Rocky road" innan det var dags för eftermiddagsvila och för mig att gå till jobbet.
Hoppas ni har en bra måndag! Snart kommer tomten!!

                                  Förlåt för lite suddiga bilder från vår lek idag men jag glömde kameran så det fick bli mobilen 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.