Jag vill vinna!!!!

Vår lilla digitalkamera är liten och smidig men helt urusel, vilket ni ju alla kan se på alla mina bilder som jag lägger ut här på bloggen!! Gryniga, mörka och man måste nästan alltid ta med blixt för annars blir dom suddiga!! Visst ibland kan det ju oxå bero på den som är bakom kameran och trycker på knappen förstås… Jag har länge önskat mig en riktig och ordentlig systemkamera eftersom jag älskar att fotografera. Det blir ju oxå 100 gånger roligare om man har bra grejer. Snälla Sofi har tipsat mig om en tävling några gånger som jag självklart måste vara med i för vem vet kanske är det jag som för en gångs skull kan kamma hem en vinst!! Kanske inte så troligt med tanke på min otur men satsar man inget så kan man ju heller ingenting vinna 🙂 Så vill ni vinna en digitalkamera så gå in på omdigitalkameror.se och lämna ditt bidrag annars kan ni väl alltid hålla tummarna för mig 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.