Julbak

Efter jobbet idag åkte jag och Isabella hem till Sofi och Elis för att julbaka litegrann. Det var full rulle hela kvällen! Vi fick ihop goda kex till barnen och kanonbra knäck! Till middag serverades det mumsiga pannkakor fast Isabella ville hellre ha keso till middag dessutom skulle ena foten gärna vara på bordet oxå…rackarns unge! När jag kom hem i eftermiddags stod det en bukett med gerbera på köksbordet från G som jag och Isabella fick i namnsdagspresent.

Nu ska jag försöka få iordning inför imorgon med frukostmackan, matlådan och kläder. Jag har nämligen kommit underfund med att det är lite jobbigt att hitta rättt kläder i mörkret när man är lite lätt stressad på morgonen 🙂

Hoppas ni har haft en bra tisdag!

 

Kakor till barnen, pannkakor till middag och knäcken kokar på för fullt på spisen

 Det blev en kladdig Isabella under middagen lite senare poserar hon ren framför kameran

Isabella & Elis spelar tillsammansIsabella kollar in Elis leksaker som ligger på botten i lådan

 

 

 

 

 

 

 


Busiga Elis leker tittut


Blommorna från underbara G

 

Ps. Hos Sofi & Elis finns lite andra bilder från kvällen!Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.