Julbord

Idag firade vi 4:e advent med att äta julbord och vi blev såklart proppmätta. Vi bjöd med oss Sofi, Stefan och Elis så det blev en mysig dag. En massa god julmat ligger nu i våra magar 🙂 Jag är verkligen proppmätt men är ändå lite irriterad över att jag glömde ta svängen förbi ostbordet!!! Tomten kom och alla barnen fick varsin julklapp. Isabella sov tyvärr men Elis fick ta ett paket till Isabella oxå. Elis var lite skeptisk till jultomten men han blev inte ledsen. Isabella fick öppna paket när vi kom hem istället och då TRE stycken så hon var nöjd! 1 paket var från adventskalendern, ett var från Elis med familj och sen var det paketet från tomten.
Nu ska vi dricka glögg och klä vår fina gran.
Hoppas ni haft en bra helg!


Julbordets pepparkakhus

Elis träffade tomten

Isabella med spring i benen


                                        En massa spring i bennen efter vilan som vanligt


Isabella öppnar julklappar

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.