Måndag igen..

Då var det måndag igen och andra veckan å jobbet! Idag mår jag mycket bättre och kan äta igen så det är skönt. Det var en ganska lugn dag på jobbet idag men istället några tunga fall att ta tag i. Hemskt med försvunna barn och kvinnomisshandel men det är ju en helt vanlig dag på mitt jobb!
G är ledig idag och det är nice för då får vi ju en eftermiddag och en kväll tillsammans. Direkt efter jobbet åkte vi till kungens kurva och uträttade lite ärenden. Men nu ikväll är det bara mys som gäller. Isabella har varit väldigt gnällig och hon har varit väldigt uppsvälld i magen dom senaste dagarna men det är fler tänder på gång igen så det är bara att gilla läget…. Snart har Isabella 11-12 st tänder, rackarns vad dom ploppar upp som små svampar, fast det är väl lika bra å få det avklarat hon ska ju få 20 🙂
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!Isabella tittar på en massa saker på Ikea

Isabella hittade det roliga legot på Polarn och pyret

Isabella med spring i benen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.