Fredagsdans & Bad

Ikväll har vi ju som vi brukar göra på fredagar -fredagsdansat 🙂 Alltid lika uppskattat av oss alla! Efter en massa bus tog Isabella och jag ett bad. Innan badet fick Isabella prova sin nya fina simdyna men det var inte särskillt uppskattat!! Nu hoppas jag att det bara var idag som hon inte ville ha den på sig….Vi får kanske försöka igen om några dagar!
Äntligen fredag och nu är det helg! Det ska bli sååå skönt, dessutom kommer G att vara hemma båda kvällarna och vi har ju knappt sett varandra detta år så det ska bli nice! Imorgon förmiddag kommer mamma och ska vara barnvakt och jag ska ge mig ut på stan. På söndag ska vi på en lägenhetsvisning och sedan ska vi på Elis 1 årskalas så det känns som att det kommer att bli en bra helg! Hoppas ni oxå får en bra helg!


Lite fredagsdans


Isabella gillade INTE att jag ville prova hur nya simdynan passade…


En glad tjej igen som leker tittut med duschdraperiet


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.