Måndag

Jag tror att Isabella antingen saknar snön eller så vill hon ha en egen fåtölj eller vad tror ni? 🙂

Isabella släpade pulkan från hallen och satte sig och tittade på, ja gissa en gång, Mamma  Mia! Vi har tittat på den här sittsäcken så vi får nog ta tag i det och köpa en snart 🙂
Det har varit fullt upp hela eftermiddagen och kvällen här hemma, fick ändå sluta tidigare idag för att vi var tvungna att spärra av stationen efter att vi fått in eventuellt skarp ammunution. Jag tror inte att den var skarp efter mina vapen- och bombutbildningar men det gick inte att vara 100% säker och då är det ju bättre att ta det säkra före det osäkra och utrymma. Imorgon får jag inte försova mig för cykeln var jag tvungen att lämna kvar då den stod precis utanför på framsidan. Men när man då slutar lite tidigare (det var ändå bara en halvtimme före) så tror man ändå på nåt sätt att man har tjänat en massa tid och ska hinna en massa 🙂 Isabella har mest sprungit omkring i sina nya skor som hon och G lyckats byta till rätt storlek idag. Hon kunde knappt ens sitta stilla och äta sin middag ikväll. En sked och sedan in en sväng till vardagsrummet för att sedan komma tillbaka och ta en sked till…Detta har hon ärvt av mig för jag gjorde precis detsamma när jag var liten fast jag körde gärna ett varv på en trampbil.
Nu ska trötta jag slänga mig i soffan och ta en liten skål med glass, kanske inte det bästa när man inte ätit middag och inte så bantarvänligt heller men men jag känner att jag är värd den lilla skålen idag!
Hoppas ni har haft en bra måndag och en bra start på veckan!


Isabella springer runt i sina nya skor. Jag fick henne att sitta en liten
kort stund vid middagen och pilla i sig lite korv 🙂


En trött mamma & en trött Isabella i soffan innan nattningen


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.