Onsdag

Idag tittade solen fram här över staden och när jag slutade jobbet var det fortfarnade ljust ute. Så när jag kom hem klädde jag direkt på Isabella så vi kunde gå ut och njuta av det fina vädret och snön. Vi tog även med oss Tjorven och pulkan ut men glömde kameran. Sedan släppade vi ner granen till grovsoprummet och kände oss riktigt duktiga 🙂 Annars ikväll har vi vikt tvätt, plockat lite här hemma, busat en massa, lagat middag och duschat. Isabella tycker att det är jätte roligt när hon får hålla alldeles själv i duschslangen och känna och fingra på vattenstrålarna från munstycket! Nu sover hon som en liten prinsessa i sin säng.
Hoppas ni har haft en bra onsdag!


Isabella inne igen efter lite bus ute i snön

Isabella snussar skönt i sin säng

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.