Tisdag

Idag har jag varit trött och seg och hjärnkontoret har fungerat lite långsammare än vanligt ha ha! Jag ska försöka att komma ner i sängen tidigt ikvälll! Försöka kan man ju alltid…
Hela förmiddagen var jag på utbildning i narkotika, det var en mycket intressant och lärorikt kurs men oxå lite skrämmande kan jag tala om. Usch och blä att folk kan hålla på med en massa sådan skit som heroin, kokain och amfetamin! Dessutom är det ju väldigt många kändisar och högt uppsatta personer runt om i världen som verkligen kämpar för att tex cannabis ska vara lagligt!! Idioter!!! Resten av dagen kände jag mest bara haschlukt i näsan 🙂 
Ikväll har Isabella hjälpt mig att handla lite mat och sedan tog vi en promenad med Tjorven. Jag längtar nu till våren (vi verkar ju ändå inte få någon snö) när det blir ljusare igen, det är så tråkigt mörkt tidigt på kvällarna.
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och samla lite krafter för att fixa en matlåda tills imorgon!
Hoppas ni haft en bra tisdag!


Idag tyckte Isabella att Pippi-dockan skulle följa med på kvällspromenaden

Man måste göra som mamma…Jag råkade sätta mig på vardagsrummsbordet i eftermiddags & då var ju Isabella absolut tvungen att oxå prova att sitta på bordet 🙂 Ni ser att skorna skulle vara på idag oxå…sötnosen har nog ärvt mammas skointresse!!


Ikväll var hörselskydden jätte roliga & Isabella skulle springa runt med dom hela tiden

Kram å Hej

                 

Leave a comment

Your email address will not be published.