Familjemys

Min kurs slutade mycket tidigare idag än beräknat, redan vid 14.30. Jag gick en sväng på stan men orkade inte vänta till Jennie slutade klockan 17 så jag åkte hem och njöt av lite familjemys. Jennie och jag ska ses imorn eller på fredag istället. Kursen idag var intressant men skrämmande, vi fick se flera filmer på människor som sprängdes och jag som inte ens kan titta på sjukhusserier på TV…Usch, tur att jag kunde gömma mig under halsduken i mellanåt! Jag kommer defintivt att ta upp denna fråga om hantering med explosiva ämnen i mitt lönesamtal som jag (äntligen) ska ha i vår. Jag vill inte riskera mitt liv på det viset med min sketna lön ha ha!!
Isabella stackaren är alldeles röd i ena ögat hoppas att det går över tills imorgon och att det inte är en ögonifektion. Michaela ringde ikväll och hon tipsade om att badda ögat med kamomillte. (Jag tror jag har hört det förrut oxå)
Hoppas ni haft en bra onsdag!


Isabella har börjat att äta själv med sked och hon är jätte duktig!

Smaskens till sista slicken…

Isabella kollar in mammas shopping, ett nattlinne och en kofta.


Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.