Fettisdagen och helgens bad

Idag är det äntligen fettisdagen, inte för att semlor är överdrivet goda men i år har jag inte fuskat utan hållt mig tills idag 🙂 Det ska bli sååå gott!!! Efter jobbet ska jag och Sofi iväg och träna så jag kan sedan äta en semla tillsammans med G med gott samvete!!
Jag fick träffa min lilla prinsessa både i morse och i natt!! Stackars Isabella har haft ont i magen i natt och hon har vaknat och skrikit var och varannan timme. Hua det blev inte mycket sömn för oss i natt kan jag tala om!! Men jag fick en massa gosiga kramar innan jag gick till jobbet så dom lever jag gott på idag 🙂
Hoppas ni får en bra tisdag med goda semlor!
Jag bjuder på några badbilder från helgen.


Isabella har hittat en fisk

Bada bada, Isabella älskar att bada

Hela familjen inne i badrummet

Isabella går loss med duschslangen, behöver jag säga att
det blev en aningens blött i hela badrummet 🙂

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.