Fredagsmys

Ikväll efter jobbet så hämtade Isabella och G mig och vi åkte sedan ner till Wong Kee där Sofi, Stefan och Elis väntade på oss för att äta en mycket god fredagsmiddag.  Det var en perfekt början på helgen tycker jag med god mat och trevligt sällskap. Det var så roligt att se Elis som har börjat att gå mer och mer nu. Vi ses ju inte lika ofta nu när man jobbar. Isabella ville gärna hålla Elis i handen, tyvärr fick jag ingen bra bild på dom. Nu blir det soffan och tv:n som gäller här hemma. Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en kanonbra helg allesammans! Vår helg blir nog en lugn hemmahelg eftersom Isabella snorar och jag börjar få lite ont i halsen igen….
Här är lite bilder från kvällen!


Elis vill smaka sin pappas mat

Isabella leker med sin burk

Sofi, Elis & stefan njuter av god mat

Isabella & jag busar & ska försöka att titta in i kameran, det går väl sådär…

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.