Jag har blivit moster, igen :)

I morse ringde min syster men jag var så trött så jag råkade trycka bort samtalet då jag trodde att det var jag som ringde upp henne… Höll på att stänga av alarmet samtidigt som det står "syster" i displayen. Shit tänkte jag inte ska jag ringa henne så här tidigt 🙂 Men sen kom jag på att det brukar ju inte komma en melodi från telefonen när man ringer upp någon…Smart! Så nu vet ni vilken nivå jag varit på idag…TRÖTT!!
Hur som helst så kom storken förbi i natt och jag har blivit moster igen! Jag är sååå glad, det är mitt tredje systerbarn som tittade ut i världen. Det blev en liten tjej och allt hade gott bra och dom mår bara bra så det är skönt! Vid lunch kom världens sötaste bild på henne till min mobil. Nu längar jag tills vi kan komma ner och hälsa på!

                                                                      Visst är hon helt underbar?

Kram å Hej

                

Leave a comment

Your email address will not be published.