Kalassöndag

Idag har vi varit på kalas, det var Isabellas ena faster som fyllt 28 år i veckan som bjöd på god mat och gott fika. Isabella älskar sin tyllkjol och idag fick hon äntligen ha den på sig. Gissa om hon va glad! Hårbandet var hon inte lika glad över att ha på sig men men…. Det var en annan liten kille där som var i samma ålder som Isabella och det tyckte hon var jätte roligt. Isabella ville krama och hålla honom i handen hela tiden men han stackaren var inte riktigt inne på samma linje ha ha!! Dom var så söta!
Ikväll har vi haft visning av vår lägnehet och dom verkade ganska intresserade, imorgon ska vi titta på en lägenhet i denna byteskedja. Håll tummarna, i slutet av veckan vet vi om det blir byte av eller ej.
Hoppas ni haft en bra söndag och helg!
 
 
                                     
                                                         Isabella på kalas idag

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.