Ny familjemedlem & julkänsla i februari

Idag kom min mamma och min mormor upp på besök och med sig hade dom vår nya familjemedlem -vår nya dammsugare! Vi beställde en ny till bra pris genom min mammas jobb (Bosch) och rackarns va bra den var! Vi har ju även en levande dammsugare men hon är ibland lite kräsen och äter inte damm och vissa smulor 🙂 Vi dammsuger typ 1-2 gånger per dag så det behövs en riktigt bra här hemma, jag skulle inte kunna leva utan en dammsugare! Vår förra har några år på nacken och har gjort sitt nu!
Idag är min systers bebis beräknad till att titta ut men den verkar ha det bra där inne i magen, vi är såååå nyfikna på vem det är som ligger där inne! Vi går bara och väntar tills vi är friska och kan åka ner och hälsa på, vi har inte setts sedan jul och det känns som evigheter!! Saknar mina två syskonbarn så jag nästan spricker och när vi blivit friska borde den lille i magen ha tittat ut oxå 🙂
Vi har fått lite lite snö och solen tittade i mellanåt fram idag så vi tog med oss mormor och gammelmormor ut på en promenad. Vi gick förbi lekparken till Isabellas stora förtjusning!
Vi har haft lite julkänsla idag då våra servetter är slut och jag fick duka med julservetter till lunchen, vi har ju fått lite snö utanför och Isabella ville pråmt ha klänningen som hon hade på julafton på sig idag. Men lite julkänsla såhär i februari är väl aldrig fel ha ha!! 🙂
Ikväll blir det tacos till middag, det ska bli så gott för jag har varit sugen på det hela veckan. Sedan blir det melodifestivalen och mys.
Hoppas ni oxå har haft en bra lördag! Blir det melodifestivalen för er med ikväll?


Gunga är skoj!

Hoppla pålle!

Tjorven gillade oxå promenaden idag

                    
                                                               Full rulle i rutchkanan


Nya familjemedlemmen i AnderssonLindstrom  Vi beställde en svart och på både kartongen och på fakturan står det svart men vad vi kan se så är den röd, men det går ju lika bra… 🙂


Jultomten körde huvudet i glaset lite tidigt i år 🙂


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.