Ny vecka

Idag har dagen gått väldigt fort för det har varit full rulle hela dagen på jobbet. Älsklingarna här hemma har varit i Farsta och fikat med några fd kollegor till G som är mammalediga åt sina småkillar på 5 månader. Dom verkar ha haft det trevligt. Isabella och G hämtade sen mig utanför jobbet ikväll och sedan åkte vi på en lägenhetsvisning. Lägenheten var helt okej men det är ett byte så vi får se hur det går. När vi kom hem kom Tessan och Niklas förbi och vi åt middag och fikade lite tillsammans, mycket trevligt!
Just nu sitter Tjorven brevid mig och väntar på att få sin qualitytime med husse och matte 🙂 Husse ska visserligen åka och träna nu så det blir jag och Tjorven som får mysa i soffan!!
Hoppas ni haft en bra måndag!


Är du klar snart matte???


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.