Ny vecka, nytt liv

Idag började jag att jobba heltid igen, det känns lite motigt även fast det igentligen bara är två timmar längre dagar numera. Men det är två timmar till utan min lilla skatt 🙂 Men i morse vaknade Isabella precis innan jag skulle gå till jobbet och då fick jag en härlig sliskig puss innan jag gick och den gjorde min dag kan jag tala om!! När jag kom hem möttes jag av en superglad tjej som skulle visa mig alla leksaker. Vi har myst, lekt och busat och nu tar hon och pappa G kvällsbadet tillsammans! Det är toppen att G är pappaledig, han har ju varit hemma på dagarna under december och januari men nu är han hemma på kvällarna! Yes! Jag får äntligen träffa min sambo! Jag har haft en jätte jobbig dag med massor att göra och personalbrist så nu är jag helt slut.
Idag började jag ju oxå jakten på mina onödiga kilon och jag måste säga att so far so good! Har klarat av att ha en chokladbit i väskan utan att äta upp den på hela dagen!! Imorse vägde jag in mig och vågen måste ha varit snäll och dragit av två kilo istället för att lägga på två kilon. Det är omöjligt att jag ska ha gått ner två kilon efter en veckas semester med pommes frites och munkar samt en vecka sjuk då jag visserligen inte åt så mycket men det jag fick i mig var väl inte så näringsriktigt dvs chokladbollar, kräm och mjölk samt pizza och bakelser 🙂 Men jag är glad att det plötsligt försvann två kilon redan från starten!
Nu är det Sex and the city och soffan som gäller för mig!
Hoppas ni haft en bra måndag och en bra start på veckan!


Bus…

..mera bus

och ännu mera bus!

Pussgurkan Isabella ger sin mamma sliskiga pussar..
Hon måste lära sig att pussa med stängd mun men det är mysigt med hennes pussar ändå 🙂


Kram å Hej

               Leave a comment

Your email address will not be published.