Onsdagsshopping

Ikväll hämtade G och Isabella mig vid jobbet och sen åkte vi till Bo:x i Kungens kurva för att inhandla en födelsedagspresent. Det gick sådär men jag gillade verkligen varuhuset som bara har inredningsbutiker 🙂 Ett hett tips till er alla som nyligen har flyttat eller vill ha något nytt till hemmet! Vi gjorde även ett besök på Babyland där Isabella shoppade loss 🙂 Hon shoppade en potta, en film, ett par nya fina badbyxor och ett par badstrumpor. Vi har planerat att äntligen ta oss iväg till badhuset på lördag vilket vi hållt på med nu i ett par månader 🙂 Men är vi bara friska på lördag så blir det plask och lek för oss alla!!
Idag har vårt internet, vår tv och telefon legat nere pga av något fel i någon station i området! Men shit vad konstigt beroende man faktiskt är av dessa apparater numera, det är faktiskt lite läskigt!
Eftersom vi nu köpt en potta så får ni mer än gärna komma med tips och råd för hur vi lättast kan lära Isabella att uträtta sina behov där i 🙂
Hoppas ni haft en bra onsdag allesammans!


Isabella kollar in lite nya möbler

På pappas axel får man sitta när det är butiker fyllda med glas och porslin 🙂

Det kan vara kul att sätta sig i bilen igen om det busas samtidigt

Isabella kollar in lite saker på Babyland. Besöket avslutades med att Isabella
slängde sig på golvet vid utgången och vrålade och vägrade att sätta på sig jackan

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.