Prickikorv-mamma!

Jag tyckte att det var en klockren beskrivning på mig som Linda skrev som kommentar till förra inlägget -Prickikorv-mamma! Jag känner mig verkligen som en prickikorv, en kliande prickikorv ha ha!! jag fick en läkattid igår kväll då allergitablett och salva inte hjälpt och det började dyka upp prickar även på mina fingrar och i handflatorna. Det är helt sjukt det här! Läkaren visste inte riktigt vad jag har fått men högst troligt så är mitt imunförsvar i obalans och då kan kroppen tydligen utveckla en massa konstiga saker. Alternativ nummer två kan vara att jag varjedag denna vecka har gjort en jordgubbssmoothie till frukost och jordgubbar kan man vara lite extra känslig emot och fem dagar i rad när man inte har ätit det på ett tag kan ge en reaktion men det är inte så jätte troligt…Jaha där kanske man ändå får för att man ska försöka att vara lite nyttig ha ha!! Jag fick kortisontabletter, allergitabletter och ska nu avvakta i tre dagar så nu får vi hålla tummarna för att det försvinner. Det har börjat att lägga sig lite i ansiktet faktiskt, det är bara över näsan så ni kan kalla mig Rudolf 🙂 Har ju ingen större lust att gå till jobbet imorgon om jag fortfarande har utslag i ansiktet men men…
Jag pressade apelsinjuice igår och har nu druckit ett glas igår och ett nu på morgonen för att nu ska jag banne mig bli frisk!
Isabella far fram här som vanligt, ögonen är fortfarande lite röda och dom kletar lite efter att hon har sovit men peppar peppar så känns det som att dom börjar sakta men säkert att bli bättre! Vi har precis tittat på ett av Isabellas favoritprogram, Musses Klubbhus och vi har även läst favoritboken med alla kissekatterna i och nu ska vi nog mysa lite för vi har varit vakna 2 timmar i natt av okänd anledning.
Hoppas ni får en bra söndag!


Isabella visar vart kissekatten är…

Vi har tittat och dansat till Musses Klubbhus

Isabella sitter fint vid sitt bord och leker med sitt dockhus

Kram å Hej

                            

Leave a comment

Your email address will not be published.