Träning

Nu är ett träningskort inhandlat och nu ska jag banne mig ta mig dit och röra på fläsket!!! För det priset kan jag inte låta bli om man säger så.. 🙂 2 ggr i veckan är minimum och det borde inte vara några som helst problem!! Jag ska ta mig upp och träna ett morgonpass innan jobbet 1 gång i veckan och dessutom har jag 1 timmes fys/vecka på jobbet så 2 gånger borde som sagt inte vara några problem! Blir det sedan träning en kväll istället så är det ju bara en kväll som jag blir borta från familjen, blir det sedan ett pass en kväll till eller ett på helgen så är ju det bara bonus! Jag har Sofi med som stöttar och det känns bra, det är ju alltid lättare att ha en träningskompis! Jag har ju alltid rört på mig tidigare och inte varit en sådan soffpotatis som jag är numera.  Nä här ska det ske en förändring för jag vet ju att jag kommer att må mycket mycket bättre, bli mycket roligare och gladare och dessutom mycket snyggare 🙂
Nästa vecka kör vi igång!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.