Välkommen till Annas salong..

Ikväll har jag rakat av håret på älsklingen. G har tjatat så länge vi har känt varandra att han så gärna skulle vilja se hur han skulle se ut i rakat. Han har ångrat sig djupt att han vägrade att raka av sig håret när han låg i lumpen. För några veckor sedan lånade jag hem min kusins rakapparat och han har velat fram och tillbaka och när han var och klippte sig senast så klippte han sig ganska kort för att skillnaden inte skulle bli så stor om han skulle våga raka av sig håret. Ikväll sa han att vi skulle göra det och jag ansåg att vi var tvugna att göra det på en gång innan han skulle ångra sig igen…..Det blev bra och han är nöjd över att äntligen få veta hur han ser ut i rakat! Jag blev oxå nöjd över mitt resultat eftersom det var första gången som jag rakat av håret på någon. Så om någon annan som vill besöka min salong, säg bara till fast än så länge rakar jag bara he he 🙂 Jag klippte en kompis när vi gick på högstadiet, stackars Viola. Jag skulle klippa topparna med en trubbig kökssax på hennes relativt långa hår. Jag fick bara klippa mer och mer för det blev ojämnt, det hela slutade med ett proffisionellt frisörbesök och en kortare pagefrisyr om jag inte misstar mig helt!! Men att raka av håret var lite enklare måste jag säga.. 🙂


Före….


Nu finns ingen återvändo… 🙂

Efter….


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.