Vår dag

Idag är det "tydligen" min och G:s dag, det har varit så mycket på sistone så jag är alldeles snurrig i huvudet så jag glömde bort det! Jag vet ju att det är 3 februari men är det verkligen 3 februari redan idag??? Ha Ha!! Ja ja vi får väl fira det en annan dag, förhoppningsvis har vi ju många år framför oss tillsammans! Jag fick en dator av G eller jag det fanns en massa rekstruktioner med så i slutändan känns det som att han har köpt en dator som jag får låna 🙂 Men det var ju gulligt av honom!! Isabella blev ju direkt nyfiken på den nya "ajabaja-leksaken". Nu sover hon och vi ska göra lite fruktsallad och se en film. Jag har haft enormt mycket att göra idag på jobbet så jag är helt slut. Imorgon ska jag på en utbildning hela dagen inne i stan och sedan träffa Jennie efteråt så det blir nog en skön dag imorn fast jag kommer inte få träffa min lilla skatt på hela dagen!!! 🙁
Hoppas ni haft en bra tisdag!


Vår lilla nakenfis bloggar.. 🙂

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.