Vår lördag

Imorse började jag dagen med en skön sovmorgon och sedan tog vi en tur in till stan. Vi tittade lite på bokrean men det var bara Isabella som kom hem med några nya böcker. Isabella fick oxå lite nytt till sin vårgarderob, G hittade en snygg vår jacka och jag handlade en ny mascara vilket var tvunget samt nya blommor till hemmet. Jag får åka in en annan dag för att titta efter lite vårytt till mig själv. När vi kom hem sov jag och Isabella middag i 2 timmar, skööönt!! Jag hade nog lite sömn att sova igen efter denna vecka ha ha!! Ikväll blir det nu en sen middag med hemmagjorda hamburgare och sedan myspys och melodifestivalen.
Hoppas ni oxå har haft en bra lördag!


Isabella äter lunch

Lite nytt till Isabellas vårgarderob

Isabella shoppade lite böcker på bokrean idag. Gissa vilka böcker hon nu ska läsa här hemma hela tiden.
Jajamensan dom två med kissekatterna på, vilka annars?!! 🙂


Lite nya fina tulpaner kom med hem för att pigga upp hemmet.

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.