Aquaria

Idag har vi varit på Aquaria vattenmuseum ute på Djurgården tillsammans med Sofi, Stefan och Elis. Det var väldigt mycket mindre än vad jag mindes det men men det blev en mycket trevlig och mysig lördagsutflykt. Häftigt med alla olika fina, stora, små och en del fula arter som simmar omkring där inne. Jag och Isabella fastnade speciellt för en fisk som hette "Brunnsgrävare", den var jätte rolig och lekte titt ut ur sin lilla håla 🙂 Tyvärr glömde vi fotografera denna söta lilla fisk men det var inga kort som vi tog som blev sådär jättebra så det gör nog inte så mycket ändå! Måste nog googla fram den…Efter att vi gått igenom regnskogen med ett hemskt oväder och sedan tittat på hajar och små kräftor och barnen krypit i tunneln så åt vi lunch i caféet med en mycket vacker utsikt. Isabella är inte på sitt bästa humör idag, hon sov jätte dåligt i natt och idag snorar hon lite och har börjat att hosta en del. Men vi får hoppas att det går över igen, just nu snussar hon gott i sängen. Kanske vaknar hon pigg och glad efter vilan.
Senare i eftermiddag ska jag möta upp Jennie och vi ska käka nåt och sedan se "Män som hatar kvinnor", hoppas den är bra! Alla som sett den säger att den är det iallafall. Jag har läst halva boken men men…
Hoppas ni får en mysig lördagskväll allesammans!

Elis, Isabella & mamma-Sofi tittar på ett vattenfall

Isabella kryper på en bänk

Isabella tittar på fiskarna

Isabella & Elis kollar in hajarna 🙂

Det fanns mycket att titta på…

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.