Hej mitt vinterland..igen!

Jaha igår kväll blev det vitt ute igen och vi som tänkte byta till sommardäcken imorgon när bilen ändå ska in på service…Nu vill vi ha vår!!! Vi vill njuta av härlig vårsol, se alla fina blommor och lyssna till vackert fågelkvitter!
Idag har jag varit duktig, så duktig att det nog räcker för resten av året. Jag har varit hos tandläkaren och lagat hålet i tanden och fyllt igen två gamla och skrapat tandsten!  Det var första gången jag lagade hål utan att få ett klistermärke eller ett litet plastdjur efteråt. Istället "rånade" dom mig på 2200 kronor, men nu är det ett år till nästa besök, hoppas jag 🙂 Det var lite knasigt att gå och jobba direkt efteråt när man var bedövad i halva munnen. Bedövningen släppte inte förän vid ett på eftermiddagen och jag var ju hos tandläkaren på morgonen. Det var även första gången som jag lagade hål med bedövning, jag var tuff till en början men det gjorde ju så förbannat ont så den snälla tandläkaren sa att jag fick ångra mig och ta bedövning. Hon försäkrade oxå att man inte var en mes om man tog bedövning ha ha!!
Nu har vi ätit en god spenatlasange och jag och Isabella leker för fullt här hemma.
Ikväll blir det ett boxpass tillsammans med Sofi som gäller och det ska bli skönt!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.