Isabella kan själv!!

Hittade ett gamalt inlägg med bilder som jag glömt att publiciera förförra veckan, så här kommer det 🙂
Isabella försöker mycket själv numera, ibland undrar man hur snabbt hon kan snappa upp hur man gör vissa saker men det är roligt att se utvecklingen. Det dröjer nog inte länge tills hon faktiskt kan klä på sig helt själv. Sötnosen vår! Hon är ju en bestämd liten dam 🙂
I dag har jag känt mig seg, men ikväll blir det ett spinningpass och det ska bli skönt! Denna vecka har jag 4 tränningspass inbokade så jag känner mig mycket duktig (även fast vi inte har sett att jag kommer iväg ännu) Vi har dessutom 3 lägenhetsvisningar som vi ska på denna vecka, så håll tummar och tår!!
Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan!


Kan själv!!!!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.