Våffeldagen!

Idag är det ju våffeldagen och Isabellas mormor och gammelmormor kommer upp på besök. Självklart bjuder vi på smarriga våfflor! Isabella kommer att bli överlycklig att få besök, dessutom så vet jag att dom kommer ha med sig ett litet paket 🙂 Ja även Tjorven kommer nog också att få ett litet paket eftersom hon fyllde år igår! Ett smarrigt ben gissar jag på att hon får..
Det är full rulle på jobbet idag och jag kommer inte att kunna sluta tidigre vilket är lite irriterande men men jag hinner ju träffa dom en stund iallafall. Jag är så fruktansvärt trött på att vi ska vara underbemannade hela tiden!!! I kväll/natt ska G rycka in på sitt jobb, tråkigt men det är väl lika bra att börja vänja sig igen för snart börjar han ju att jobba igen!! Blä! Det har varit så bra med en hemmaman 🙂
Kommer det att serveras våfflor hemma hos er idag? Förra året blev det chokladvåfflor hemma hos oss men i år kör vi på vanliga klassiska våfflor. Mums!
Hoppas ni får en bra onsdag!


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.