Vårsol

Idag strålar vårsolen ute och jag kunde fixa så att jag kunde ta ut min fystimme och då gå hem lite tidigare. Härligt tänker ni nu… Men idag känns allt ganska piss så det är tur att solen strålar ute och min lilla solstråle här inne gör mig på bättre humör! Ikväll ska jag och Sofi på ett powersteppass vilket ska bli jätte kul fast idag kanske man skulle ha gått på ett boxpass ha ha! Eller inte för Sofis skull kanske… Nä jag är faktiskt inte på dåligt humör utåt sett men lite smått irriterad på staten och polismyndigheten, ibland är det bara skit att arbeta statligt! Om ni undrar så har jag haft lönesamtal idag och upplägget var totalt korkat. Jag hade ingenting att säga till om utan några höjdare som aldrig har sett mig jobba eller känner mig har bestämt vilken kategori jag ska tillhöra. Helt korkat! Jag får ju löneförhöjning så det är inte så men man vet inte hur mycket förän alla har haft sina samtal….Jag känner bara att upplägget är helt fel! Dessutom blev jag hotad på jobbet idag av en mindre trevlig man vilket också förstörde mitt humör!
G stackaren är trött idag eftersom han jobbade sent igår och fick gå upp tidigt imorse när jag gick till jobbet. Han lär nog somna när han ska natta Isabella ikväll. Fast jag hoppas ju på att vi kan mysa lite när jag kommer hem från träningen förstås! Vi brukar ju kolla på "Stockholm-Arlanda" och "Lyxfällan" ibland 🙂
Nu ska jag, Isabella och Tjorven gå ut på en kvällsrunda.
Hoppas ni får en mysig torsdagskväll!


Isabella på vårpromenad idag

Man kan inte gå förbi lekparken utan att gunga på hästen eller elefanten 🙂

Tjorven solar sig i den härliga vårsolen


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.