Back in town..

I natt kom vi hem till vårt lilla krypin igen. Vi saknar redan trädgården som gjorde att man kunde gå ut och in lite som man ville. Dags att råna en bank så vi kan köpa oss något större med en gräsmatta 🙂 Isabella har knölat och varit riktigt jobbig under dessa dagar som vi varit borta men idag har hon äntligen ätit som hon ska igen. Kanske humöret blir bättre nu oxå…Hon anser nog, borta bra men hemma bäst. Tågresan gick ganska bra, inget kräkparty som tur var men däremot så hittade inte Isabella någon skön sovställning så det blev en hel del gråt. Tjorven skötte sig exemplaiskt även på hemresan.Idag är det bland annat tvätta, packa upp, handla och dammsuga som gäller här hemma. Min mamma kommer upp nu med lite ägg som hon har köpt direkt från en gård och ikväll ska jag försöka att komma iväg på något träningspass och även läsa alla bloggar som jag inte läst på en vecka!! Imorgon kväll kommer min kära Anna upp på besök från Göteborg och hon ska stanna hos oss tills på söndag och det ska bli såååå mysigt!!!
Bjuder på lite bilder från vårt påskbesök i soliga Skåne.
Hoppas ni får en bra onsdag!


Det är härligt att springa barfota i gräset!

Smaka glass

Det blev några turer till några lekparker också under dessa dagar
Isabella testar sin nya rosa hink med en prinsessa på och
sina nya spadar som hon fick i påskpresent av morfar & Carita

Bada i den vedeldade tunnan i morfars trädgård var super mysigt

Man blir törstig av att bada

Isabella äter sitt påskgodis- russin

Isabella har lyckats sno vårat påskgodis!!!

Kram å Hej
 
              

Leave a comment

Your email address will not be published.