En buskul lördag

På förmiddagen idag gav vi oss iväg i det härliga vårvädret på en promenad hem till Sofi, Elis och Stefan. Vi lekte i lekparken och sedan gick vi in och busade, dansade och åt lunch. Tjorven var jätte duktig och gick fram och tillbaka. Familjens ena katt gillade definitivt inte Tjorven kan jag tala om, katten låg högt upp och morrade, skakade, fräste och hade en svans som var tjockare än tjockast. Men det gick bra som tur var. Det har varit jätte soligt och härligt ute idag med 20,5 grader utanför köksfönstret!!! Underbart!
Kvällen blir lugn här hemma med god mat och någon film. Självklart blir det ju en kvällsrunda i det fina vädret igen.  Imorgon kommer Isabellas mormor och gammelmormor och hälsar på, vi tänkte nog ta en tur till parken i aspudden då för dom har ju lovat fint väder imorgon också vad jag vet! 🙂
Hoppas ni har haft en lika härlig dag med en massa vårsol och att ni får en mysig lördagskväll!


Isabella & Elis rider på hästen tillsammans

Dansa & busa

Elis hade en så cool tröja på sig idag

Isabella med fodralet till Mora Träsk…..

Isabella dansar

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.