En mulen dag men en fin kväll

På förmiddagen idag kom Isabellas mormor och gammelmormor upp och hälsade på. Tyvärr så kom regnet samtidigt med dom så vi kunde inte åka bort till parken i Aspudden som vi planerat. Isabella fick sitt påskägg och påskpåse av mormor och gammelmormor nu eftersom vi åker ner till skåne över påsken och hon blev så glad. Hon fick lite fler schleich-djur till sin samling, en tandborste med katten jansson på till Isabellas stora förtjusning och ett fint rosa resefodral till tandborsten vilket blir perfekt nu när vi ska åka ner till skåne. Hon fick även sina favorit riskakor med äppelsmak. Påskägget kom hon på att det var roligt att ha och lägga i och ur saker. Vi hann ut en liten stund innan lunchen med mormor och gammelmormor när det var uppehåll och vi lekte lite i lekparken här utanför istället.
Isabella har inte varit på sitt bästa humör idag men vi alla har ju dåliga dagar ibland. Nappen har nästan varit ett måste idag tyckte Isabella. Hoppas bara att hon inte håller på att bli sjuk.
På eftermiddagen gick jag och Isabella på en promenad till Coop och handlade. Isabella var jätte duktig och gick hela vägen fram och tillbaka (ja förutom vid övergångstället och på parkeringen förstås då hon fick åka mammataxi) Sen att vi hade lite olika åsikter om vad som skulle inhandlas och inte var ju en helt annan sak….Fast jag lade mig iallafall inte ner på golvet och skrek som vissa andra 🙂 En dag när hon blir lite äldre och gör det så ska jag också göra det för att se hennes reaktion!
Nu ikväll efter middagen tittade solen fram lite och jag, G, Isabella och Tjorven gick ut och sparkade lite fotboll och lekte i lekparken. Det är så mysigt när hela familjen kan göra saker tillsammans!!
Hoppas ni har haft en mysig helg!


Hela familjen bygger sandtorn på söndagskvällen

Resultatet 🙂

Isabella leker med sina djur

Lekandet med djuren fortsatte efter att pyjamasen åkt på… 🙂

Mammas lilla tjej är en duktig liten tjej för hon plockar (nästan alltid)
undan efter sig när hon lekt färdigt. That´s my girl!


Isabella plockar med sitt påskägg som hon fick idag

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.