Isabella 1½ år idag!

Idag blir Isabella 1½ år redan, tiden går så fort när man har roligt 🙂
Idag var det 18 månaderkontroll på BVC och nu är vår lilla prinsessa 79 cm lång och väger 11,3 kg.
Isabella fick visa vart hennes näsa sitter, vart magen är, bygga med klossar för att visa att hon förstår att man ska stapla och hon fick även måla med kritor för att visa att hon kan klottermåla. Hon uppfyllde inte riktigt kraven på att kunna säga 10 olika ord men nära på och eftersom hon förstår så mycket ändå redan så gick hon igenom "besiktningen" 🙂 Isabella fick också en spruta mot röda hund, påssjuka och mässlingen. Efter kontrollen åt vi lunch tillsammans med Sofi och Elis nere vid Liljeholmskajen och shoppade lite på Gigi kids. Isabella fick en jätte söt klänning och den snälla expediten skickade med en ryggsäck från Miniature. Efter vilan så firade vi dagen med fruktsallad och glass till Isabellas stora förtjusning!
Ikväll jobbar G och vi brudar ska ta en tur till lekparken.
Hoppas ni er måndag varit bra!


Isabella 1½ år idag 🙂

Isabella väntar på fikat

Isabella mumsar fruktsallad och glass fast mest glass förstås 🙂

Isabellas nya fina klänning

Isabellas mästerverk idag, fin va?
Isabella älskar att måla.

Kram å Hej

           

 

Leave a comment

Your email address will not be published.