En blöt men en bra lördag

Igår åkte vi ner till mamma trots att det regnade lite till och från hela dagen. Gammelmormor bjöd på en god lunch och sedan åkte vi till Västerljungs växthus och handlade växter till vår balkong. Det blev petunier, häng lobelia, margarita, tomater och kryddväxter. Idag ska vi, om vädret tillåter förstås, plantera och fixa fint ute på balkongen. Isabella tyckte det var roligt att gå i växthusen och gömma sig under blomlådorna och bära på påsarna med växterna. När vi kom hem till mormor igen så tog vi en tur ut i skogen och plockade kottar (jag brukar ha det i botten på krukorna när jag planterar). Isabella hjälpte till att plocka men det hon tyckte var allra roligast var att hoppa och plaska i vattenpölarna på vägen hem!
Kvällen blev lugn när vi kom hem. G jobbade hela dagen igår och kommer inte hem förrän ikväll så vi brudar får klara oss själva, fast vi är ju ganska vana vid det. Nu ska vi ut och börja plantera.
Hoppas er söndag blir kanon!

Isabella handlar blommor i växthusen

Isabella leker hemma hos sin mormor

Att plaska i vattenpölarna på väg hem från skogen var superkul!!

Vi plockade med oss lite fina gullvivor som nu pryder vårt hem så fint

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.