Ska man skratta eller gråta…???

Upptäckte i söndags att det blivit fel med Isabellas dagisköande till hösten! Det är ju bra att allt görs över nätet numera fast det är ju inte lika lätt att upptäcka fel kanske om systemet inte är bra gjort. Isabella köar för en plats på dagis till september år 2020!! Förhoppningsvis kanske vi kan få en plats då men de året fyller Isabella 13 år och då ska vi väl ändå inte behöva någon förskoleplats!!! Borde inte systemet har reagerat på att man inte kan köa i 11 år!!! Helt galet har det blivit och det verkar som att när jag ändrade så tappade vi vår kötid på 1 år och måste börja om!! Helt galet och när man försöker nå kommunen för att fixa till allt så… "personen på anknytning…är på möte och återkommer…." "Personen på anknytning….är på lunch och återkommer.. " Nästa gång man försöker så "Personen på anknytning….har gått för dagen…" Jag hoppas på ett bättre resultat idag!
Idag har jag varit duktig och tränat på morgonen, jag gäspade mig iväg på spinning och core. Idag hade Isabella och jag tänkt att ha gått till öppna föskolan men vi hoppar nog över det för det är fint väder ute och vi vill spendera så mycket tid vi bara kan med G. Kanske blir det en liten utflykt idag istället..
Hoppas er tisdag bli bra!


Isabella för exakt 1 år sedan

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.