Var är Isabella???


Tittut!

Isabella lekte kurragömma en sista gång bakom vår säng. Min kära sambo fick sig nog en smärre chock när han kom hem från jobbet i natt. Först möttes han av garderobsdörrarna i hallen som jag grundmålat 1 gång (alla vet ju hur förfärligt det ser ut när man grundmålat vitt på brunt) Datorn hade jag burit ut i köket och gjort en liten fin hörna, kanon när man ska läsa recept och G har den bärbara på jobbet. Vårt sovrum hade jag gjort om till Isabellas rum. Vilket innebar att sängstommen stod ner monterad i köket och våra sängar låg på golvet i vardagsrummet där vi ev ska dela av och göra om till vår sovhörna. Jag har förbaskat ont i ryggen idag men jag kan inte svara på om det är allt bärande, att jag sovit på golvet eller om det är mensvärksaktigt!! Kanske en kombination…Isabella somnade iallafall i SIN säng inne i "sitt" rum och jag är så stolt! Jag tog bort spjälerna på ena sidan och jag tror att hon gillade de bättre. (Hon har en Leander-säng som man kan göra om till juniorsäng) Det var nog mer jag som hade ångest över att hon skulle sova i ett annat rum! Tyvärr vaknade Isabella och kom in till oss i natt och vi har sovit riktigt uruselt! Jag lyckades göra något så tv och bredbandet försvann igår kväll men Michaela ringde nere från Danmark och räddade min kväll! Men efter ett tag fick jag igång nätet och nu hoppas jag att Tv.n fungerar igen 🙂 Idag får vi känna efter om vi kan tänka oss att ha det såhär här hemma. Det kan nog bli bra. Vi inväntar just nu en röstning i höst om vårt hus ska omvandlas till bostadsrätt eller inte, isåfall vill vi inte missa det om vi är så nära!
Men behöver en 1½-2 åring verkligen ett eget rum?? Kommer hon leka där? Kanske blir hon lite mer självständig?
Hoppas ni får en bra torsdag! Vi har väl en hel del ärenden att uträtta idag om vi ska göra om här hemma! Alla är välkomna förbi för ett utlåtande 🙂


Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.