Det blir en dag på stranden….

Både i förrgår och igår har vi varit vid stranden och myst! G är ledig i några dagar nu så vi njuter av det häliga vädret tillsammans! Isabella och jag badar för fullt för vi älskar det, däremot så är pappa G en riktig badkruka och säger att det måste vara minst 25 grader i vattnet (säkert bara för att det stod 24 grader på skyltenför badtemperaturen) Isabella hon springer, gräver och plaskar på och vill gärna inte åka hem när det är dags för det.
Det blir nog också en sväng till stranden idag innan vi ska möta Sofi och Elis vid plaskdammen i Midsommarkransen. Vi har alltid varit lite skeptiska till plaskdammarna men det står att det är reningsverk och jag och Sofi gick en kvällspromenad förbi igår kväll och kollade läget. Det verkar ju ganska bra trots allt så dit blir det idag!! Det gäller ju att passa på nu när det bjuds på härligt badväder!
Hoppas ni också har möjlighet att njuta av sommaren!


Isabella gillar att klättra upp och ner från bryggan. När dom stora barnen springer ut på bryggan vill Isabella gärna göra likadant…Busunge! Jag blir så nervös varje gång och vi förflyttar oss från bryggan!!

Två som älskar att bada!

Isabella gräver, badar & springer på stranden på dagarna
Hon praktiskt taget bor i sina solskyddskläder! 🙂

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.