Ensamstående, sjuk & ösregn

Idag vaknade jag med fruktansvärt ont i halsen och kände mig febrig. Tyvärr så är jag ensamstående denna helg då G jobbar som en tok så det var bara att kliva upp och fixa frukost åt liten och försöka få ut hunden att kissa i ösregnet. Alla riktiga ensamstående mammor där ute ska ha en massa kredit för det banne mig inte lätt alla gånger! Isabella har iallafall varit jätte duktig och sammarbetat väldigt bra idag så det är skönt. På förmiddagen kom hon uppkrypandes till mig i sängen och vi tog en liten tupplur tillsammans. När vi vaknade så kände jag mig iallafall lite bättre men vi insåg att vi sovit över lunchtiden så det blev snabba ryck upp och steka lite kycklingkorv. Efter maten klädde vi på oss regnkläder stövlar och satte på regnskyddet på vagnen för att ta en sväng med Tjorven. Men vår diva till hund vägrade gå för att det regnade och blåste, hon sprang bara upp på trappan hela tiden. Tredje gången som jag tvingade ut henne på gräsmattan kissade hon äntligen så jag och Isabella fick sen gå en promenad själva istället. Jag kände efter en stund att min kropp inte var så överdrivet glad över att vi gav oss iväg men jag hade så dåligt samvete efter alla kakor och all mat som jag moffade i mig hos mamsen igår så jag knatade på. Isabella satt ju gosigt under regnskyddet i vagnen hela vägen. På eftermiddagen när jag gräddade pannkakor till mellis så gick strömmen men nu är den äntligen tillbaka och pappa G väntas komma hem snart. Nu har Isabella fått lite feber så det blir en mycket lugn kväll här hemma. Vi måste bli friska för imorgon ska vi på 60 årskalas!
Hoppas ni har haft en bra helg!
Bjuder på lite bilder från igår.

Isabella väntar på att kusinerna ska komma hem till mormor & leka med henne

Kusinerna gräver i mormors "underbara gröna" trädgård.
Som ni ser är renoveringen runt huset inte klart ännu men snart kommer det nog en ny gräsmatta 🙂

Det blev en sväng ner till lekparken vilket var mycket uppskattat av barnen


Isabella och Alva gungar

Isabella ville gärna hålla mormor i handen när hon åkte rutschkanan igår.
Axel klättrade allra högst upp i klätterställning såklart 🙂


Det blir mycket bus & skoj när kusinerna ses

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.