God morgon härliga torsdag…

Ännu en dagsom bjuder på härligt sommarväder! Vi kommer definitivt att spendera denna dag utomhus. Termometern utanför köksfönstret visar redan 18 grader i skuggan, nice! Snart ska jag och Isabella ge oss iväg på en promenad och i eftermiddag kommer Elis och hans mamma hit och leker. Pappa G jobbade hela dagen igår och det är tyvärr samma lika idag, dessutom sover han kvar på jobbet i natt så vi får klara oss själva!! Men han är ledig lördag och sedan 4 dagar till så vi ska inte klaga…
Nu ska jag se om jag får på lilla fialotta dom kläder som jag har tänkt, det kan nämligen vara så att hon har tänkt ha på sig något helt annat!
Hoppas ni får en härlig torsdag allesammans!


Isabellas favorit skor är gummistövlarna. Igår kväll när vi gick ner till gungorna orkade jag inte bråka med henne när hon återigen satt på sig stövlarna alldeles själv. Jag hade redan bråkat med henne om att hon inte skulle ha den fleecefodrade jackan…Hon är en mycket bestämd dam vår lilla Isabella! 🙂

Isabella i gungan i går kväll!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.