Mata fåglarna

Ikväll när pappa G kom hem från jobbet gjorde vi en liten utflykt till Långbro Park och matade fåglarna med brödkanterna från när jag gjorde smörgåstårtan. Isabella tyckte att det var jätte roligt att få mata fåglarna och hon kastade riktigt bra. Men en och annan brödkant matade hon sig själv med också ha ha!!
Vi har haft jätte tråkigt väder idag men kvällen blev ganska fin. Nu sover liten gott och väntar på att hennes morfar ska komma tillbaka igen till henne imorgon. G frågade henne vad hon ska bjuda morfar på till lunch imorgon och Isabella svarade -Pannkaka! Sötnos! Det är den enda maträtten hon kan säga!
Hoppas ni har haft en bra tisdag allesammans!

Isabella tittar på när fåglarna smaskade i sig brödet

Mamma and med andbebisar

Isabella fick sitta kvar i vagnen för det kändes säkrast så ikväll Ha Ha!!

Fiskmåsarna blev som galna när änderna och dom andra fåglarna fick mat

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.