Nya sandaler

Isabella behöver ett par nya sandaler ändå till sommaren, fötterna har växt lite fortare än vad vi trodde. Hon hann ha sina sandaler den veckan vi var på Gran Canaria iallafall. Då var dom gränsfall för stora men nu är dom gränsfall för små. Det är inte lätt att beräkna alla gånger.
Jag gillar Kavats skor och igår upptäckte jag att det är frakfritt i deras e-butik, så nu ska vi mäta foten ordentligt och sedan klicka hem ett par. Det är så smidigt när man ibland kan handla över nätet, men jag skulle inte vilja göra det med allt.
Ett par vita sandaler tänkte jag för det passar ju till allt men dom hade ett par olika att välja på så nu blev det lite svårt. Man får mer än gärna tycka till, dvs hjälp mottages gladeligen 🙂
        1.  2.
3.4.
5.

Bilder:Kavat

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *