Sjuklingar som inte får gå på kalas

Både jag och Isabella är fortfarande sjuklingar så pappa G fick nu åka själv på kalaset. Tråkigt men så blir det ibland, nu måste vi bli friska till midsommar!! Vi tog tempen i hopp om att vi kanske skulle kunna göra en snabbvisit men nä den visade på tok för mycket, 39 innan den ens var klar. Isabella och jag har nämligen lite skilda åsikter om det här med att ta tempen så det är inte helt lätt. Hela förmiddagen sov jag och Isabella vilket var super skönt. Vi var uppe vid 3.30 och åt banan och tittade på Teletubbies en stund så vi behövde sova hela förmiddagen. Efter lunchen gick vi en runda med Tjorven och vi tog även en tur till affären då vi behövde köpa presentpapper till paketet. Jag kände inte riktigt för att slå in med julpapper 🙂 Vi hittade lite "pigga på oss saker" i affären som två nya filmer till Isabella, mer russin, riskakor och självklart glass! Isabella skulle absolut klä på sig själv när vi skulle gå ut. Jag kan tycka att det ibland är ganska charmigt när man ser att barnen har klätt på sig själva. Isabella skulle ha klänning, jeans, solhatt, stövlar och den gamla fleecefodrade regnjackan. Sötnos! Det var bara att gilla läget och hjälpa henne i mellan åt!
Hoppas ni har en bättre start på den nya veckan!


Isabella kan själv!

Två sjuklingar som försöker att hålla humöret uppe trots att vi inte får följa med på kalaset och träffa släkt & äta en massa god mat & god tårta!!!

Isabella sitter i vår säng & tittar på en av sina nya filmer

Mora Träsk & Teletubbies är hennes favoriter och vi hittade dom här två i en låda när vi var och
handlade på Coop. Jag börjar nämligen tröttna på dom två Mora träsk och dom två
Telletubbiesfilmerna som vi redan har.


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.