På promenad

Idag tog vi alla i familjen AnderssonLindström en långpromenad. Vi gick en mysig promenad längs vattnet från Årsta och vände på andra sidan nedanför Sös ungefär. Härom dagen gick jag runt om hela, en underbar promenadsträcka. Tjorven passade på att bada så fort hon fick chansen. Isabella sov skönt sin eftermiddags vila i vagnen och när hon vaknade stannade vi till och åt vår mehavda mellis och njöt samtidigt av utsikten. När vi kom hem var det tvättstugetime och vi kan nu också bocka av en till punkt på "to do listan" nämligen punkten "sortera pappershögarna" Nu är alla viktiga papper i sin ordning i pärmar igen, vi har slarvat sedan Isabella föddes så det var MYCKET papper att gå igenom. Men nu är det gjort och det är skönt kan jag tala om! Hoppas ni fick en lika bra start på veckan som vi. Nu är det natti natti som gäller här hemma.


En glad tjej som blivit mutad med ett russinpaket för att sitta lite längre i vagnen


Isabella tittar avundsjukt på när Tjorven tog ett av sina många dopp idag


Tjorven älskar att bada ute men gärna inte hemma i badkaret

Undrar vad dom tittar på.. Sådan husse sådan hund 🙂

Isabella tittar på båtar

Min underbara familj på bron vid Årsta gård

Isabella & Tjorven på promenad

Isabella med mycket spring i benen mot slutet av rundan

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.